Skip to main content

blauw2x
Beste eHealth consultants, managers ICT, technisch applicatiebeheerders, functioneel applicatiebeheerders, integratiespecialisten, software developers, BI consultants, Big Data experts, informatieadviseurs en overige HBO en WO IT geschoolden die in de zorg werken of ICT diensten aan de zorg leveren.

Springstaff heeft een talentpool voor u opgericht. Wij nodigen u graag uit om u bij ons aan te sluiten.

Klik op de Talentpool button om je in te schrijven.

vacatures

Regelmatig zoeken wij kandidaten voor vacatures in de eHealth / zorg & ICT sector. Het kan gaan om een vacature voor een Solution Architect, Testconsultant, Project Manager, Embedded Software Engineer, .NET-, C#- of Javascript developer, Productmanager eHealth of IT manager. Ook hebben we vacatures voor teammanagers in de zorg en pedagogisch medewerkers. De ene keer betreft het een vacature in vast dienstverband in Rotterdam of Den Haag, de andere keer is het een tijdelijk project voor een ZZP-er of interimmer in bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht. De consultants van Springstaff zorgen er samen met jou voor dat jij als kandidaat de juiste sprong maakt. Wij willen je helpen aan die interessante uitdaging die goed bij je past. Niet alleen qua ambitie en toekomstmogelijkheden, maar ook qua privé werk balans. De ene persoon houdt van reizen en zoekt een internationaal fulltime project, de andere kandidaat zoekt een parttime vacature waar hij of zij zijn ervaring en kennis goed kan inzetten, maar wel in de buurt van zijn of haar huis.

Samengevat: als kandidaat zetten we jou centraal, omdat we willen dat jij op de juiste functie of het juiste project terecht komt. Als jij het, als medewerker, naar je zin hebt bij je nieuwe uitdaging en als je daar van grote toegevoegde waarde bent, dan is onze opdrachtgever ook enthousiast dat de vacature met de juiste persoon is ingevuld, omdat hij met jou verder kan groeien.

Kijk daarom op onze vacature pagina en solliciteer naar een van de functies. Overigens zijn er meer vacatures dan erop deze vacature pagina staan, dus mocht je je nieuwe uitdaging er niet tussen vinden, schrijf je dan in via onze talentpool.

Disclaimer

De informatie op de website van Springstaff wordt zoveel mogelijk up-to-date gehouden maar desondanks is het mogelijk dat de informatie op de website niet (meer) geheel correct is. Springstaff kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde of gewenste resultaat op basis van de in deze website verstrekte informatie. Het staat Springstaff geheel vrij om op elk gewenst moment de website aan te passen en/of veranderingen op de website aan te brengen.

Springstaff aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze website en/of met de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Springstaff aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van derden aangeboden informatie op deze website.  Aan de informatie op de website van Springstaff kunnen geen rechten worden ontleend.

Springstaff is niet verantwoordelijk voor enige schade die een Opdrachtgever, Kandidaat of derde kan lijden en geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie en/of producten en/of diensten van Springstaff op enige manier te reproduceren, vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken door middel van o.a. druk, fotokopieën of digitale, optische of andere vorm ten behoeve van een organisatie, instelling of onderneming of voor eigen gebruik zoals studie of anderszins indien dit niet voor strikt privégebruik is.